6 locuri FASCINANTE din Brazilia pe care trebuie NUMAIDECÂT să le vizitezi!

Amazonia este una dintre cele mai frumoase regiuni din Brazilia. Este o lume a faunei sălbatice, cu o junglă pe mai multe niveluri, un râu uriaș cu nave maritime, iahturi și bărci – ceea ce înseamnă viața în delta celui mai mare râu. În apropiere se află orașul industrial bine dezvoltat Manaus și satele indienilor. Aici vei fi atras de o natură unică, cel mai plin de fluviu, plante, animale, insecte și fragmente din culturile antice. Numai în Amazonia există delfini roz, cu care vei avea posibilitatea să înoți!

În regiunea Sud-Est principalele orașe sunt Rio de Janeiro și Sao Paulo. Aceasta este cea mai populată parte a țării și aici se concentrează principalele atracții. Oamenii merg aici pentru a vedea nivelul de trai al Braziliei, dar și cultura acestei țări. Aici vei putea vizita statuia lui Hristos, plajele nesfârșite și frumoase ale orașului Rio, lumea plină de fațete a capitalei de afaceri, arhitectura și Muzeul de Artă.

În regiunea de Centru-Vest se găsește capitala Braziliei. Aici vei avea posibilitatea să vizitezi parcurile naționale, arhitectura neobișnuită a capitalei, lacul din Paranoa și rezervația naturală din Panathal.

În regiunea de sud, cel mai popular oraș este Porto Alegre. Venind în acest colț al Braziliei, te vei putea bucura de frumusețea și puterea cascadelor din Iguazu, priveliștile munților și golfurile verzi ale oceanului, varietatea fructelor și climatul plăcut.

În regiunea de Nord-Est, un important oraș este Recife. În cea mai mare parte a anului aici vremea este caldă, un paradis turistic pe numeroasele plaje frumoase.

Sao Paulo este o metropolă, un oraș de afaceri cu zgârie-nori, muzee, magazine și parcuri uriașe. Culorile înfloritoare ale naturii de diferite dimensiuni din oraș sunt peste tot. Vei găsi acolo tufișuri de bambus, liane tropicale, o grădină japoneză ciudată și multe altele.