5 semne evidente care arată că nu te respecți într-o relație

Nu am întâlnit niciodată o persoană care intenționat nu se respectată pe ea. Uneori o facem fără să știm. Aceasta este cea mai mare problemă într-o relație. Dacă nu ești sigură că această problemă este și în relația ta, acordă atenție următoarelor semne:

1. Nu ești o prioritate pentru tine

Trebuie să înțelegeți că tu trebuie să fii cea mai importantă prioritate. Din păcate multe fete se neglijează într-o relație și permit iubiților săi să decidă totul, astfel încât totul să fie doar așa cum își dorește el. Este important ca și tu să ai cuvânt în relația voastră.

2. Îți ceri scuze prea des

Nu poți să-ți ceri scuze pentru tot ceea ce nu merge în viața voastră. Dacă iubitul tău a avut o zi proastă la serviciu, iar acum este nervos, nu ar trebui tu să-ți ceri scuze pentru că nu tu ești motivul proastei sale dispoziții. Dar poți spune că îl înțelegi și să-i oferi ceva pentru a se înveseli. Întotdeauna gândește-te înainte de a-ți cere scuze: chiar tu ești vinovată?

3. Nu spui niciodată ce crezi

În fiecare relație există o persoană dominantă și un adept. Al doilea, de obicei, spune foarte rar ceea ce gândește, pentru că nu vrea să rănească sentimentele partenerului său. Ce zici de sentimentele tale? Nu poți spune da dacă înseamnă că nu pentru tine. Care este ideea? Pui pe cineva mai presus ca tine?

4. Porți hainele care îi plac lui, dar nu ție

Acesta este cel mai rău într-o relație. Dacă porți ceea ce îți place ție și el se teme că vei atrage atenția altor bărbați, atunci aceasta este problema lui cu gelozia, nu a ta. Nu te schimb niciodată dacă tu nu vrei asta.

5. Certă-te cu el

Oamenii care au relații sănătoase se ceartă foarte des. Dacă nu vei spune niciodată ce este în inima ta, nu vei fi fericită într-o relație. Nu poți păstra totul în tine. Într-o zi vei exploda.