5 secrete GENIALE care te vor ajuta să menții o relație cu un bărbat

Din ce în ce mai des lumea se întreabă care este secretul unei relații lungi cu un bărbatSecretul este foarte complex, aproape inaccesibil pentru înțelegerea majorității femeilor și aproape tuturor bărbaților. 

1. Cum să-ți organizezi o viață comună cu un bărbat?

Lasă-l pe bărbat singur. El, fie se va alătura ție, fie nu. În orice caz, există avantaje. Nu-l deranja deloc. Nu le place asta.

2.Cum să înțelegi că un bărbat te iubește?

Lasă-l pe bărbat singur. Pe canapea sau în bucătărie, nu este atât de important. Dacă după un an sau doi el nu a dispărut – poți considera acest lucru un motiv suficient că simte ceva pentru tine.

3. Cum să înțelegi exact dacă este dispus să aveți copii?

Lasă-l singur. El va înțelege că este tată, abia după nașterea copilului. Nu te așepta la minuni din partea lui până la naștere.

4. Ce să faci cu prietenii și cunoștințele nedorite?

Fă-ți prieteni și cunoștințe, petrece timpul cu ei. Dar scapă de cei pe care bărbatul nu îi simte aproape de el, iar pe urmă va fi gata să coopereze cu ceilalți.

5. Ce trebuie să faci dacă sentimentele tale pentru bărbat s-au răcit?

Bărbații nu se schimbă, deci – problema este în tine. Poate că ai un eșec hormonal sau probleme psihice. Creșterea bruscă a nivelului inteligenței și conștientizării existenței este mult mai puțin probabilă. Preîncălzește simțurile timp de mai multe luni, în paralel treci examenul medical cu specialiști. Dacă ești sănătoasă, dar sentimentele nu se întorc, atunci asta este finalul.