5 REGULI, pe care dacă de le vei urma, îți vei RESTABILI celulele nervoase

O perioadă, oamenii de știință credeau, o perioadă, că este imposibil să restaureze neuronii pierduți, dar nu a fost așa. Dacă vei urma aceste lucruri, celulele tale vor fi sănătoase. Acționează cu încredere și rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Intențiile tale îți conturează în mod automat activitatea creierului tău. Un kilogram și jumătate – asta e masa creierului. Acest organ consumă aproximativ 20% din energie.

1.Implică-te în activități fizice

Sportul și neurogeneza depind una de alta.

2.Mintea trebuie să fie flexibilă

Păstrează flexibilitatea creierului. Citește, învață o limbă străină, cântă la un instrument muzical, găsește-ți un hobby.

3.Alege mâncarea sănătoasă

Alimentele bogate în grăsimi sunt dușmanii creierului. Produsele semifabricate încetinesc neurogeneza. Urmează o dietă cu conținut scăzut de calorii.

4.Sexul

Sexul aduce un beneficiu creierului fiind un motor natural al neurogenezei. Sexul nu doar stabilizează tensiunea, dar reglează și stresul, asigurând o energetică pe măsură.

5.Meditează

Meditația ajută la dezvoltarea calităților cognitive, și anume atenția, memoria, concentrarea. Vei înțelege mai bine realitatea și vei scăpa de anxietate și stres.