5 poziții care merită practicate în pat, dacă te-ai plictisit!

Simți plictiseala din viața intimă? Nu e de mirare, pentru că relațiile pe termen lung înseamnă de obicei rutină, inclusiv în a face dragoste. Cu toate acestea, plictiseala poate fi ușor împrăștiată prin încercarea acestor 5 noi poziții.

1.Plug

Cum se face: începi cu o postură misionară, apoi ridici picioarele astfel încât gleznele să se sprijine pe umerii partenerului. De îndată ce pătrunde în tine, îndoi puțin picioarele, astfel încât greutatea ta să cadă pe partea superioară a spatelui.

De ce este poziția perfectă: dacă te plictisești, dar nu vrei să mergi mai departe de ceea ce faci de obicei, cum ar fi sexul într-o poziție misionară, atunci aceasta este o mare opțiune pentru tine. În plus, această poziție oferă o penetrare profundă.

2.În picioare

Cum se face: stai cu fața la perete și aplecă-te spre el sprijinindu-te cu mâinile, atunci partenerul tău trebuie să stea în urma ta și să intre în tine.

De ce este această poziție: deși sexul în pat este, fără îndoială, foarte confortabil, dar totuși rapid de plictisitor. Prin urmare, sexul în picioare este un motiv excelent pentru a dilua plictiseala. Aceasta este, de asemenea, o poziție excelentă pentru un sex profund.

3.69 pe vertical

Cum se face: în loc de poziția tradițională „69”, în care unul dintre parteneri este deasupra celuilalt, stați unul peste celălalt în picioare.

De ce această poziție este ideală: „69” este practicată rar datorită micului confort și costurilor ridicate ale energiei. 

4.Călărețul

Cum se face: dacă îți place poziția obișnuită a unui călăreț (femeia deasupra), poți călători cu partenerul, dar numai prin întoarcerea în direcția opusă.

De ce este aceasta o pozitie ideală: multe femei își doresc să fie pe vârf, pentru că în acest mod își pot controla orgasmul. 

5.Fluturele

Cum se face: culcat pe pat și cât mai mult posibil spre margine. Apoi partenerul tău intră în tine, sprijinindu-se cu șoldurile.

De ce este această poziție este ideală: această variație a posturii misionare, dar care este mai intensă, deoarece partenerul poate controla profunzimea penetrării prin împingerea coapsei fiind mai aproape de tine.