5 pași EFICIENȚI care te vor ajuta să adormi mai rapid

Dacă ai obosit să numeri stelele în încercarea de a adormi, atunci te întelegem. Insomniile sunt uneori insuportabile, iar și mai rău este atunci când nu le dai de capăt. Noi îți propunem 5 pași care te vor ajuta să adormi mai rapid și să te trezești mai odihnit.

Pasul 1: Fii sigur că dormitorul tău este gata pentru o noapte liniștită de somn. Este important ca odaia în care dormi să fie aerisită, curată și ordonată. Toate gadget-urile trebuie să le închizicu 2 ore înainte de a te culca, iar lumina albastră este extrem de dăunătoare somnului.

Pasul 2: Ai putea să aprinzi o lumânare cu parfum înainte cu 2 ore de culcare. Uleiurile esențiale te vor relaxa de îndată ce vei păși în cameră.

Pasul 3: Fă o baie caldă cu două lingurițe de ulei esențial. O baie de 10-15 minute este exact cât ai nevoie pentru ca uleiul să pătrundă în vasele de sânge, fie prin inhalație, fie prin absorbire.

Pasul 4: Nu te grăbi prea tare după baie să te aranjezi. Lasă-ți câteva minute. Un masaj delicat cu ulei pe tot corpul, inclusiv pe tălpi, în timp ce inhalezi adânc mireasma, va face minuni. O pastilă de magneziu și ești gata să te liniștești înainte de ora de culcare.

Pasul 5: Mai citește câteva pagini și ești gata de culcare!

Somn ușor!