5 orașe de TOP ale Australiei, care te vor IMPRESIONA, dacă le vei vizita!

Australia este țara cu maluri de azur, plaje de nisip și petreceri zgomotoase. Un continent misterios cu o viață sălbatică unică, o cultură uimitoare și priveliști spectaculoase. Călătoria în Australia va satisface gustul oricărui turist, pentru că există totul: de la deșert până la stațiunile de schi, de la zone pitorești cu pensiuni până la hoteluri de lux cu cel mai înalt nivel de servicii. 

Orașele de top ale Australiei

Sydney

Inima continentului și, probabil, cel mai faimos oraș din Australia. Are totul: străzi zgomotoase, parcuri verzi, muzee imense din beton, feriboturile ca o formă de transport public și chiar apartamente de lux Russell Crowe.

Melbourne

Acest oraș este capitala culturală a Australiei și este adesea comparat cu Sankt-Petersburg. Aici poți merge seara de-a lungul plajei de pe malul mării, să iai cina la un restaurant din zona hipster Fitzroy sau să stai cu prietenii la un picnic pe gazonul de la Royal Botanic Gardens.

Korns

Orasul, care atrage turiști din întreaga lume, se află în partea de nord-est a țării, în statul Queensland, și este în primul rând cunoscut pentru apropierea sa de Patrimoniul Mondial Marea Barieră de Corali, Tablelands Atherton și plajele uimitoare din Marea de Coral. Și, de asemenea, cele mai frumoase petreceri de club. 

Gold Coast

„Golden Village” este principala stațiune a țării, care are reputația de „Maldivele locale”. Aici găsești tot ce dorești pentru o odihnă bine meritată. Plajele alb-albastre, petrecerile cu spumă, cluburile uriașe și parcurile de distracții extreme sunt mereu deschise pentru tine.

Brisbane

Cel de-al treilea cel mai mare oraș de pe coasta de est a Australiei. Brisbane este un loc ideal pentru iubitorii de floră și faună. Pentru vizitatori, sanctuarul coreal Lone Pine Koala Sanctuary și Brisbane Botanical Garden sunt obligatorii de vizitat. Și fanii programului cultural ar trebui să acorde atenție Centrului Cultural și Planetariului lui Sir Thomas Brisbane.