5 moduri în care femeile puternice evită relațiile toxice

La sigur ai întâlnit băiatul pe care l-ai considerat singurul din viața ta. Dar apoi toate speranțele au fost sparte împotriva realității aspre în care credeai. Ai fost lăsată singură, întrebându-te cum nu ai observat acest lucru înainte, cum nu ai înțeles imediat că este un alt nenorocit! Iar acum, cum să ai încredere în intuiția ta? Nu-ți face griji. Cu toții facem greșeli în viețile noastre personale. Dar dacă acest lucru se întâmplă de mai multe ori, atunci cu siguranță faci ceva greșit. Evident, nu înveți din greșelile tale. 

1.Femeile puternice își cunosc prioritățile și nu se compromit.

O femeie puternică își dă seama din start ce este important pentru ea în relație. Femeia puternică știe care sunt valorile reale care sunt necesare pentru a trăi împreună. De exemplu, valorile familiei: dacă dorești o familie mare cu o grămadă de copii, atunci nu îți pierde timpul cu un tip care nu vrea copii deloc.

2.Femeile puternice nu se lasă ademenite ușor.

Femeile puternice nu-și petrec timpul cu bărbații care nu sunt deloc serioși. Singura modalitate de a înțelege acest lucru nu este să dormi cu el. El nu ar trebui să primească o astfel de recompensă doar pentru a-ți oferi atenție. Fă-l să te merite.

3.Femeile puternice nu încetează să se întâlnească cu alți bărbați.

Femeile puternice își păstrează opțiunile deschise până când cineva dovedește că este demn de toată atenția ei. Amintește-ți că nimeni nu e demn de tine, mai ales dacă nu a făcut încă nimic pentru tine.

4.Femeile puternice se întâlnesc doar un bărbat.

Înainte de a înțelege dacă dorești să fii cu o anumită persoană, trebuie să te vezi cu mai mulți bărbați, să afli cât de mult compatibilă cu unii dintre ei, iar pentru aceasta, trebuie să creezi situații diferite. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să te culci cu fiecare dintre ei.

5.Femeile puternice analizează bine totul.

Femeile puternice sunt puternice pentru că nu își pun fericirea în mâinile altora. Le place să se întâlnească, pentru că ele analizează foarte mult totul, până când un bărbat dovedește că vrea într-adevăr o relație serioasă.