5 lucruri pe care trebuie să le FACI dacă ești NEFERICIT în relația ta!

Știm cu toții imaginea: un tip se îndrăgostește de o fată, se începe o relație și, la început, totul este bine. Mai apoi se pare că băiatul nu își dorește totuși o relație serioasă. El devine nefericit și nu știe ce să facă. Se pare că dorințele și așteptările lui nu sunt satisfăcute. Și ce face el? Caută satisfacție în brațele unei alte fete. Pe scurt, el decide să-și schimbe prietena.

Trădarea nu poate fi niciodată un răspuns acceptabil la problemele unei relații. Nu poți și nu trebuie să îți schimbi iubita în niciun caz.Dar dacă ai probleme în relație, dacă ești nemulțumit, atunci urmează sfaturile de mai jos:

1.Fii mai cinstit și mai deschis cu privire la ceea ce vrei de la ea și de la relația voastră.

Fii sincer cu prietena ta și spune-i că ești nefericit. Spune-i despre nevoile și așteptările tale, care nu sunt satisfăcute.

2.Identifică neajunsurile din relație.

Știi că oricare ar fi problemele tale în relație, principala cauză sunteți voi doi. Fiți capabili să vă recunoașteți defectele. Nici tu nu ești perfect. dar nici ea. Nu întotdeauna faceți totul corect. Și poate acele sentimente negative pe care le aveți acum, sunt rezultatul problemelor.

3.Uită-te la viitor cu o inimă și o minte deschisă.

Știi că, chiar dacă totul nu pare a fi atât de ideal într-o relație, asta nu înseamnă că va fi întotdeauna așa. Păstrează o atitudine pozitivă. Privind spre viitor, prezentul nu va părea atât de deznădăjduit.

4.Depășiți problemele împreună.

Nu este suficient să vă deschideți reciproc problemele. Ambii trebuie să decideți și să depuneți eforturi pentru a repara totul. Acest lucru necesită angajament și se concentrează pe cel mai bun rezultat.

5.Dacă problemele rămân nerezolvate, atunci încheiați relația.

Ia decizia corectă și pleacă. Nu vă amestecați unul pe celălalt. Nu interfera unul cu celalalt pentru a gasi dragostea creată cu adevărat pentru tine. Aceasta este cea mai bună alternativă.