4 plante care ATRAG banii! Tu le ai în casa ta?

În tradițiile feng-shui, se spune că sunt un anumit tip de flori pe care dacă le vei avea în casă ele vor atrage banii asemeni unui magnet. Însă dacă nu crezi în astfel de lucruri, atunci le poți cumpăra pentru a decora casa măcar. Îți vor transforma casa într-un loc foarte frumos.

Pachira Aquatica mai este numită arborele norocos sau arborele cu bani. Planta este asociată simbolic cu norocul financiar, prosperitatea în afaceri şi este deseori decorată cu panglici roşii.

Iar bambușii oferiți sau primiți cadou poartă noroc. În lumea afacerilor, cadonarea bambușilor are diverse semnificaţii precum succes și prosperitate în afaceri, pace sufletească, energie pozitivă în ambient, dar și longevitate şi viaţă liniştită. Un fir de bambus într-o vază de culoare violetă, care are gura mai strâmtă decât baza îţi asigură energia benefică în ceea ce priveşte starea ta materială.

Crassula sau arborele de jad este des menționată în tradițiile Feng Shui. Mai popular, planta mai este numită Copacul Banului datorită frunzelor care par a semăna cu nişte monede şi simbolizează norocul, bogăţia. Se poate pune pe birou, în living, dar niciodată în dormitor sau baie! Această plantă stimulează activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Sansevieria sau planta șarpe este folosită în tradiția Feng Shui fiindcă are proprietatea de a purifica aerul şi absoarbe gazele nocive şi praful din încăpere. Este și foarte ușor de îngrijit. Trebuie udată doar o dată pe lună și nici nu are nevoie de multă lumină solară.