4 motive de ce să nu-i spui niciodată partenerului tău NU

Uneori este foarte dificil să ceri partenerului tău ceva. Și dacă primești un refuz la o astfel de solicitare, cu siguranță persoana se poate închide în sine și nu va mai cere niciodată nimic. Când spui da, atunci întărești relația. Nu, este un cuvânt negativ, iar de fiecare dată când partenerul tău va cere ceva, va fi ca o încercare.

1. Încrederea este un lucru fragil

După o experiență amară este foarte dificil să ai încredere deplină în cineva. Iar atunci când ai încredere în partenerul tău este foarte dureros să auzi cuvântul „nu”. Oricât de simplă nu ar fi solicitarea, deja celălalt partener îi va fi frică să mai ceară ceva. Gândește-te că relațiile sunt pentru a avea grijă unul de altul și de a vă ajuta reciproc.

2. Nu uita de promisiunile făcute

Poate ai venit acasă obosită după o zi grea, iar el te-a rugat să treci pe la magazin, dar ție asta nu-ți place. Vrei doar să te relaxezi și să-i spui „Nu”. Însă nu știi care a fost ziua lui. Nu uita că și această simplă plecare până la magazin face parte din angajamentul pe care îl aveți unul față de celălalt. Acest lucru este valabil și pentru alte solicitări.

3. Răspundeți-vă reciproc

Când un partener spune întotdeauna „da”, celălalt trebuie să răspundă cu aceeași monedă. Când sunteți gata să vă ajutați reciproc, atunci apare încrederea și iubirea unul față de altul.

4. Ajungeți la un numitor comun

Încercați să vă răspundeți mereu unul altuia cu da. Dacă partenerul tău vrea să urmărească un meci de fotbal sau dacă ea vrea să privească o telenovelă, trebuie să ajungeți la un numitor comun și să faceți lucrurile împreună. Doar așa fiecare zi va fi o aventură pentru voi și veți fi un cuplu fericit.