3 tipuri de femei puternice de care se îndrăgostesc bărbații, dar totuși se tem de ele

Unii bărbați se agață foarte mult de conceptul de „femeie puternică”. Adesea ele echivă cuvântul „puternic” cu „independent” și „autosuficient” și sunt în special iritante. În spatele lor se află frica de a nu fi iubite, pentru că din definițiile acestor cuvinte se pare că rezultă că o astfel de femeie nu are nevoie de un bărbat. Nu e așa?

O femeie puternică

Aceasta este femeia care are un nucleu interior sau, altfel spus, un caracter solid. Aceasta este o persoană care are principii, credințe și putere de voință și care poate face față obstacolelor din viață. Cuvântul „puternic” în același mod poate fi atribuit și bărbaților, ceea ce nu înseamnă putere fizică. O persoană puternică este una care se ridică dacă se împiedică sau cade. Întotdeauna se ridică. Orice s-ar întâmpla. În acest sens, este bine ca un bărbat să aibă o femeie puternică în apropiere. Puterea nu are sex.

Femeie independentă

Aceasta este expresia cel mai neplăcut lucru pentru bărbați. De ce? Deoarece majoritatea dintre ele, de regulă,își doresc să aibă independență față de bărbați. Sau ei percep astfel acest cuvânt. Dar o femeie independentă pentru un bărbat este un bonus suplimentar. Nu o să-ți stea în gât.  Nu va cere bani, ea îi va avea pe ai ei. Libertatea ei de alegere te sperie, dar ea este cea care îți poate spune cu încredere că ești cel mai bun pentru ea.

Femeie autosuficientă

Din nou, poate fi un sinonim pentru cuvântul „independent”. Dar nu este același lucru. Orice persoană matură psihologic trebuie să fie autosuficientă. Aceasta înseamnă o personalitate completă. Este o persoană care și-a dat seama de toate complexele ei. O persoană care și-a învățat esența și poate juca, schimbă măștile, ușor și liber, sau trăiește conștient fără măști. O femeie de sine stătătoare intră voluntar într-o relație. Ea aspiră împreună cu partenerul să simtă dragostea, să dezvăluie unele dintre părțile lor, dând și acceptând.