3 semne că ești îndrăgostită, dar nu este dragostea adevărată

Dragostea sperie pe multă lume, pentru că avem tendința să ne pierdem mințile, nu ne mai purtăm rațional. Câteodată, când vine vorba despre dragoste învățam din experiențe tragice și rămânem cu inimile frânte.  Odată ce realizezi că dragostea nu poate fi ținută în frâu vei vedea că este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume, deși multă lume uită că dragostea reprezintă rezolvarea multora dintre problemele lor. Citește în continuare despre cum îți poți da seama dacă ești cu adevărat îndrăgostită de persoana cu care ești. Dacă următoarele lucruri îți caracterizează relația, s-ar putea să nu fie vorba despre dragoste deloc.

1.Ești cu persoana respectivă doar din frică de a nu fii singură

Dacă ești cu o persoană doar din frica de a nu rămâne singură, acolo nu este vorba despre dragoste adevărată. Sunteți împreună doar pentru că nu suporți să stai singură, așa că ai nevoie de altcineva care să umple golul și să te conducă către ceea ce vrei de fapt de la viață. Va trebui să te analizezi atent și cu sinceritate pentru a vedea de ce ești atât de legată de el. Trebuie să realizezi și că a fii o persoană independentă de partenerul tău este necesar în orice relație.

2.Vreți aceleași lucruri de la viață

Este bine ca încă de la început să știți dacă vă îndreptați către aceleași lucruri sau nu, pentru a evita pe viitor dezamăgirile. Chiar dacă unele vise le veți împărtăși, asta nu înseamnă neapărat că pe termen lung relația va funcționa, dacă nu veți reuși ca fiecare în parte să își îndeplinească visele, dar cumva împreună cu celălalt. Este important să vă gândiți ce vă face plăcere să faceți împreună acum în loc de ce ar putea fi în viitor. Veți fi mult mai uniți dacă vă trăiți viața pas cu pas și să n-o iei la modul personal dacă până la urmă lucrurile nu vor merge.

3.Îți place felul în care te face să te simți

Doar pentru că cineva te face să te simți bine nu este un motiv bun pentru a te îndrăgosti de el. Da, cu toții iubim acele senzații de fluturi în stomac pe care le simțim prima oară când întâlnim pe cineva, dar încearcă să înțelegi că persoana respectivă s-ar putea să nu îți împărtășească sentimentele. Este important să te bucuri de aceste senzații, dar nu merită să te îndrăgostești până peste cap de cineva nepotrivit, mai ales că dragostea nu se poate impune. Pune prietenia voastră înaintea oricărui alt sentiment.