3 cele mai în vogă nuanţe de păr! Care e nuanța ta?

Toamna aceasta ai o mulțime de oportunități, atunci când vine vorba de nuanțele de păr. De la clasicul blond, brunet sau roşcat, până la culori mai neobișnuite. Îndrăznește să faci o schimbare, fie că alegi să rămai la o singură culoare sau preferi să combini tonurile reci cu cele calde.

Blond platinat pentru un ten deschis

Blondul platinat este de fiecare dată nuanţa dorită de femei. Face parte din gama culorilor reci. Fiind combinată cu şuviţe cenuşii sau uşor ciocolatii va da o alură proaspătă părului tău. Dacă ai tenul deschis şi ochii albaştri sau verzi – e culoarea ta! Acest tip de blond este potrivit frezurilor scurte. Dacă ai ochii albaştri, foloseşte un fard de ochi în nuanţe de gri sau de roz. Pentru cele cu ochi căprui culorile potrivite sunt maro, auriu, albastru şi mov. 

Ciocolatiu pentru orice tip de păr

Majoritatea femeilor nu-şi vopsesc părul în culoarea neagră fiindcă ea evidențiază imperfecţiunile tenului. Să știi însă că negrul este iar în vogă. De data aceasta a revenit în tonuri mai plăcute, mai calde. Machiajul este de asemenea important, iar pentru nuanța aceasta sunt potrivite culorile puternice. Dacă ai ochii căprui, alege un fard negru, iar pentru buze foloseşte un ruj roşu. Daca ai ochii albaştri, alege un tuş negru şi pune puţină culoare în obraji folosind un blush rozaliu.

Roşu ca focul pentru minione

Vrei să oferi părului tău o nuanță mai deosebită, atunci vopsește-l în roșu. Nuanțele de roșu sunt mereu la modă. Sunt potrivite pentru tenul deschis, iar dacă ai pistrui, vei adăuga un plus de naturaleţe aspectului tău cu ajutorul podoabei capilare. Astfel vei pune în valoare privirea, indiferent de culoarea ochilor. Dacă o să mergi la un eveniment, foloseşte farduri neutre şi adaugă un ruj intens, roşu. Nu uita fardul de obraz, de ajutor dacă ai tenul palid.