15 cupluri homosexuale din trecut care și-au exprimat sentimentele în fața camerei

Dragostea este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Ne face să credem că putem transforma munții. Este un sentiment care nu cunoaște limite și nu are prejudecăți. Dragostea nu evaluează, nu alege, concentrându-se asupra apartenenței la o anumită clasă socială, la culoarea pielii sau a credințelor religioase.

Suntem obișnuiți să vedem bărbați și femei iubindu-se. Recent, au apărut un număr foarte mare de relații cu parteneri de același sex.

Dacă crezi că acesta este un flagel al secolului XXI, atunci într-un fel ai dreptate. Dar te înșeli dacă crezi că acest fenomen a apărut chiar acum. Astfel de oameni au fost mereu. Următoarele fotografii retro sunt dovada.

Axel și Eigil Akshil. Primul cuplu homosexual din lume, care în 1989 și-a înregistrat oficial căsătoria. Ambii au fost activiști care au consolidat în mod semnificativ drepturile homosexualilor din Danemarca.

Această fotografie veche din 1910 a fost găsită într-o cutie pentru încălțăminte

Doi soldați necunoscuți ai Primului Război Mondial

Femeile în îmbrăcămintea bărbaților

Cuplu în SUA

Un cuplu într-un studio de fotografie. Ambele femei

Pereche de actori francezi. Jean Mare și Jean Cocteau în 1930

Doi amatori marinari

Doamne în costume de baie

Nerăbdare pe lac

Încă tineri

Iubirea din viața de zi cu zi

O privire pasională

Cuplu tânăr la fotograf. Începutul secolului al XX-lea

Sărut în fața camerei

Relațiile homosexuale erau comune în Roma antică. Mulți conducători și împărați se dedau la acest tip de divertisment. Acest lucru este evidențiat prin desene, fresce, sculpturi, opere literare care au supraviețuit până în prezent.

Eros în îmbrățișarea unui satir

Același lucru este valabil și pentru Grecia Antică.

Scena homoerotică. Pictura pe o navă. 540 î.H.

Relațiile de acest gen au variat în funcție de epocă. Uneori astfel de sentimente erau ascunse, alteori nu. Dar faptul de existență a homosexualității a rămas un fapt.

Acum cuplurile de același sex ies cu marșuri în multe țări ale lumii. Și, de fiecare dată, în opoziție cu ei, activiștii ies la iveală pentru a împiedica parada, se numesc apărători ai valorilor tradiționale. Într-un conflict verbal, fiecare parte aduce multe argumente în favoarea sa și crede că este corect.