10 țări uimitoare, unde nu există All inclusive, dar există magie!

Dacă dorești să stai pe plajă și să fii cazat la un hotel care are all-inclusive și să îți savurezi sucul, este ceva absolut normal. Însă există și țări unde merg foarte puțini turiști și nu există „all inclusive”.

1.Belize

Iubitorii de soare se vor bucura de plajele de nisip care se întind de-a lungul râului Baril din Caraibe (o încântare pentru scafandri). Alpiniștii pot merge în munți și în junglă pentru a găsi ruine.

2.Myanmar

Acesta este un colț relativ neatins al Asiei, care nu și-a deschis porțile turiștilor decât în ​​2012. Myanmar rămâne un loc unic, autentic, relativ liber de influența exterioară.

3.Malaezia

Plaje tropicale, cazare ieftină și bucătărie unică. Geografia Malaeziei – două insule, separate de Marea Chinei de Sud. Țara se află la intersecția culturilor chinezești, indiene și tailandeze.

4.Austria

Capitala Austriei, Viena este una dintre cele mai elegante capitale europene. Aceasta este adesea numită „Parisul de Est”. În Viena, arhitectura este uimitoare, istoria, cultura vinului și teatrele înfloritoare. Aceasta este o stațiune de schi de clasă mondială.

5.Irlanda de Nord

Cele șase județe care alcătuiesc Irlanda de Nord sunt portretizate în istoria și tradiția irlandeză. Aceasta este una dintre cele mai frumoase părți ale insulei. Belfast este un oraș modern și eclectic, și peisajul rural pitoresc din Irlanda de Nord, cu dealuri verde și priveliști de ceață ale mării, pentru care Irlanda este renumită.

6.Ecuador

Cultura și bucătăria din Quito nu are analogii asupra diversității în Amazon.

7.Mexic

În această țară sunt populare Cancun, Cozumel, Puerto Vallarta, Los Cabos. Te sfătuim să vizitezi Canonul de cupru. Este mai mare și, poate, mai frumos decât Marele Canion. În jungla din sud există numeroase temple din Maya. Orașele coloniale sunt pline de clădiri de arhitectură spaniolă în culori pastelate. Mexico este un oraș european și latin.

8.Cuba

Frumusețea mării Caraibe, oamenii prietenoși și atmosfera unică îți va oferi o vacanță eternă.

9.Tunisia

Marea Mediterană oferă acestui stat nord-african acel sens al Europei pe care oamenii par să îl iubească în Sicilia și în sudul Franței. Poți veni în Tunisia pentru o vacanță la plajă.

10.Cambodgia

În Cambodgia trăiesc oameni calzi și ospitalieri. Țara are peste o mie de ani, iar puterea s-a schimbat de multe ori și în rezultat există influența Chinei, Malaeziei, Europei, Hinduismului și Budismului. Ruinele sunt impresionante.