10 semne că ți-ai întâlnit jumătatea

Cei mai mulți oameni își petrec toată viața în căutarea jumătății, în timp ce restul consideră că așa ceva nu există. Cu aceste 10 semne vei putea să îți dai seama dacă dacă cel alături de care îți petreci viața este jumătatea ta.

1.Aveți lucruri în comun

Când te uiți după cineva cu care să îți împarți toată viața, cel mai bine este să aveți măcar câteva lucruri în comun. La început este ușor să meargă relația din inerție, din noutate și curiozitate, dar pe parcurs, este și mai ușor dacă cei doi au câte ceva în comun. De fapt, acest lucru este mai important decât îți poți da seama, deoarece după o vreme este mai greu să rămâneți un cuplu fericit dacă amândoi aveți numai preocupări diferite.

2.Vă faceți planuri de viitor

Când sunteți abia în perioada de început este greu să vă faceți planuri de viitor, dar măcar despre participarea la un concert pentru care trebuie să luați bilete din timp tot trebuie să fiți capabili să puteți discuta. Doi oameni sunt potirviți unul pentru celălalt când nu se jenează și nu se tem să vorbească despre viitorul apropiat sau îndepărtat.

3.Prieteni

Este greu pentru un cuplu să ajungă departe când prietenii fiecăruia nu se se plac. De fapt, acesta este un test foarte important pentru o relație.

4.Vorbiți la persoana I plural

Este greu pentru doi oameni să formeze un întreg și este greu pentru ei să își facă planuri comune. Cu toate acestea, când un cuplu începe să vorbească despre „noi” în loc de „eu”, atunci poți fi sigură că lucrurile devin serioase.

5.Vă cunoașteți familiile

Este foarte ușor să te întâlnești cu cineva doar ca să mai pierzi timpul, fără să te gândești la implicațiile care vin odată cu familia. Pe de altă parte, când cineva este îndrăgostit își prezintă partenerul de viață cel puțin părinților. Când acest lucru se întâmplă, cuplu este pe calea cea bună.

6.Nu mai aveți ochi pentru alte persoane

Cât timp ești singură nu te ține nimeni să te uiți în stânga și-n dreapta după diverse posibilități, iar acest lucru este valabil și pentru el, poate face câte avansuri dorește când nu are pe nimeni sau când vă întâlniți doar așa, ca să vedeți cum ar fi. Însă când lucrurile devin serioase și relația este una fericită, cineva trebuie să se gândească la faptul că partenerul de viață este mai bun decât oricine altcineva.

7.Vorbiți zilnic

Când sunteți la început, vă trimiteți SMS-uri în care stabiliți să ieșiți undeva, dar când sunteți îndrăgostiți și aveți o relație care vă împlinește simțiți nevoia să vorbiți mai des și să vă trimiteți cât mai multe mesaje.

8.Împărtășiți lucruri noi

Când cineva este cu adevărat îndrăgostit, vrea să își prezinte noua cucerire tuturor prietenilor, cunoscuților și familiei, tot atât de mult precum dorește să împărtășească lucruri noi cu jumătatea lui.

9.Banalul este plăcut

Doi oameni la început de relație găsesc dificil să petreacă timpul împreună fără a face un lucru amuzant. Așa ceva nu este valabil și pentru cei care se iubesc, care pot să stea degeaba, bucurându-se de prezența celuilalt și admirând peisajul în timp ce ascultă liniștea. Dacă te afli în această fericită situație, înseamnă că ți-ai găsit jumătatea.

10.Vă împăcați rapid

Se mai întâmplă uneori să aveți păreri diferite și fiecare să fie încăpățânat, dar un cuplu fericit va rezolva repede orice neînțelegere. Pe de altă parte, o pereche nereușită despică firul în patru și ține ranchiună. Acesta este un semn serios că ceva este în neregulă. Din fericire, doi îndrăgostiți se vor înțelege din priviri și vor ști să facă sacrificii după ce vor discuta amănunțit ceea ce îi deranjează, fără a țipa sau a sparge ceva.