10 restaurante pe care cu siguranță vei dori să le vizitezi

Oaspeții vin pentru mâncare, dar rămân de dragul atmosferei – așa sună motto-ul acestor restaurante. Desigur, mâncarea este foarte importantă, dar dacă restaurantul nu îți convine, atunci nu îți vor plăcea nici cele mai rafinate feluri de mâncare. În aceste 10 restaurante există o atmosferă unică care îi atrage pe oaspeți. Te sfătuim să le vizitezi cel puțin o dată în viața ta!

„Nyotaimori” – Sushi pe corp

Conceptul japonez de „Nyotaimori” înseamnă ceva de genul: „servirea alimentelor pe corpul unei femei”. În acest restaurant, sushi este servit pe un corp feminin gol. Fata rămâne liniștită până se termină masa. „Nyotaimori” este cunoscut de pe timpul samurailor. 

Restaurantul-cascadă – „Labazin”

Restaurantele sunt cunoscute pentru dress-coduri: costume, cravate și pantofi potriviți. În acest restaurant din Filipine, cel mai bine este să îți scoți pantofii. Cascada restaurantului este situată în provincia Quezon, Villa Escudero.

„Grota”

Acest restaurant este potrivit pentru iubitorii de plaje nisipoase și marea turcoaz din Thailanda. Instituția numită „Grota” este situată într-o peșteră de calcar de pe plaja „Phra Nang” și le oferă vizitatorilor o priveliște frumoasă. Restaurantul este renumit pentru fructele de mare gătite la grătar.

Dining Treepod: cină la înălțime

În restaurantul ” Treepod Dining ” poți servi cina într-una dintre cabanele de bambus, care sunt suspendate de ramurile copacilor, de unde poți vedea o vedere elegantă a coastei.

Grota din Palazzese

Nu numai în Thailanda poți lua masa în grotă. Acest lucru este posibil și în Italia. În frumosul oraș Polignano a Mare, într-o peșteră de 24 de metri adâncime, se află restaurantul Grotta Palazzese.

Karvansara

Restaurantul „Karvansara” din orașul Baku din Azerbaijan seamănă cu o groapă. Terasa este situată în partea de jos a unei găuri mari, care este decorată cu plante.

Ice bar

Satul lui Moș Crăciun din Finlanda – este un parc de distracții în Cercul Arctic. Turiștii se pot bucura aici nu doar atmosfera de Crăciun, dar și cu o băutură la bar. Pereții, mesele și sculpturi realizate în întregime din gheață.

Restaurantul subacvatic „Ithaa”

În timp ce cele mai multe restaurante sunt deasupra suprafeței mării, într-una dintre ele (Maldive), oaspeții au posibilitatea să se simtă ca niște rezidenți ai lumii subacvatice. Restaurantul în sine este situat la o adâncime de 5 metri sub nivelul mării și are o formă sferică cu o cupolă transparentă. Toate acestea îți permit să simți o prezență completă în adâncurile oceanului.

Trinity Place

Arhitecții au restaurat restaurantul în 2006 și au creat acolo Trinity Place. În timpul construcției, s-au depus toate eforturile pentru a păstra atributele unice ale spațiului, care pot fi ușor simțite.

Restaurant-rock

Un restaurant mic și confortabil, care este situat în Tanzania. Are forma unei cabane pe o stâncă singuratică, care se află în apele de lângă țărm. Există spațiu pentru numai 15 persoane. Dar există avantaje în acest sens, mai ales atunci când dorești să te bucuri de fructele de mare sub sunetul valurilor.