10 profeții TULBURĂTOARE care se vor întâmpla în data de 23 septembrie 2017

23 septembrie 2017 este o dată discutată în mod activ de cercetătorii biblici și de iubitorii teoriei conspirației. Unii dintre ei subliniază faptul că poziția stelelor pe cer în această zi corespunde versetului I al Apocalipsei Sfântului Ioan:

„Și în cer sa arătat un semn mare: o femeie îmbrăcată cu soare, sub picioarele ei este luna, iar pe capul ei este o coroană de douăsprezece stele. „

1.Asteroidul

„Și un alt semn a apărut în cer: iată, un mare dragon roșu, cu șapte capete și zece coarne, și pe capetele lui șapte diademe. Coada lui a tras o treime din stele din cer și le-a aruncat la pământ.”

2.OZN-uri

Există teorii care leagă acest fragment al Bibliei de ideea apariției unei nave spațiale extraterestre.

3.Straight to heaven

Există oameni care cred că în acea zi va avea loc așa-numita Răpire a Bisericii – ascensiunea Bisericii pentru întâlnirea cu Isus Hristos înainte de A Doua Venire a Lui.

4.Patru călăreți ai Apocalipsei

Primul călăreț pe cal alb, înarmat cu un arc, – discordia, al doilea călăreț pe un cal roșu, înarmat cu o sabie – război, al treilea călăreț pe un cal negru, solzi inarmati – foamea, a patru-lea călărețul, înarmat cu o coasă – moarte.

5.Masonii

Timp de mai mulți ani există o teorie conform căreia această societate secretă dorește să obțină control total asupra resurselor umane, științifice și financiare ale Pământului.

6.Antihristul

Unii dintre cei care cred în conspirația francmasonilor cred că una dintre imaginile create de ei va fi însuși Iisus Hristos. Desigur, el nu va fi Fiul lui Dumnezeu, ci antihristul, care vrea să ne înșele pe toți.

7.Epoca cipului

După apariția Antihristului, va urma un alt semn biblic, „semnul fiarei”. Acest semn este adesea considerat un cip implantat în orice parte a corpului.

8.Catastrofă naturală

Așa cum am spus deja, apariția imaginii unei femei cu o coroană de stele va deveni un semn vizibil al sfârșitului timpului.

9.Războiul

Din ce în ce mai mult, auzim amenințări din partea SUA față de Coreea de Nord. Ambele puteri au arme nucleare, care pot fi folosite. În lume, probabil, nu există un loc sigur, chiar și Europa suferă din cauza afluxului de migranți și a atacurilor teroriste crescute.

10.Nimic nu se va întâmpla

Așa cum sa întâmplat înainte în astfel de situații, nimic nu se va întâmpla. Viața va continua ca de obicei, iar iubitorii de teorii si profeții vor începe să caute o nouă scuză pentru a face oamenii nervoși.