10 motive de ce bărbații nu consideră femeia drept om

S-a întâmplat vreodată să fii cu un bărbat care s-a considerat mai bun decât tine pur și simplu pentru că este bărbat? Că are mai multe drepuri numai că este de sex masculin? Asta îi face să fie autotputernici, dar iată cum să observi deodată că se poartă urât cu o femeie:

1. Nu are prietene

La început toți credem că acest lucru este bine. Ne pare că în așa fel nu va afecta relația voastră, dar cu adevărat el nu consideră femeile ca fiind persoane care au drepturi. El nu apreciază femeile și nu le consideră demne de o prietenie.

2. El îți folosește emoțiile împotriva ta 

El va fi primul om care te va numi isterică, slabă și fără puteri. El va folosi orice ocazie pentru a te face să te simți inferioară și va face tot posibilul să te domine.

3. Vorbește urât despre alte femei 

Când vorbește și comentează despre alte femei, el folosește expresii jignitoare. Vorbește prost despre fosta sa iubită și consideră că toate femeile sunt doar obiecte sexuale. Fii atentă la cum tratează femeile din jurul tău, în special mama sau sora sa.

4. El încearcă mereu să te umilească 

Un bărbat care urăște femeile se consideră superior  în toate sensurile. El va folosi orice ocazie pentru a-ți arăta asta. El te va umili și te va face să te îndoiești de ceea ce ești și ce meriți. El crede și se consideră mai presus de tot numai pentru că este bărbat.

5. El nu-și asumă responsabilități

Dacă urăște femeile, nu se va considera niciodată vinovat pentru ce spune sau face chiar dacă este greșit. El mereu va zice că nu este vinovat și că o femeie l-a provocat. El nu-și asumă niciodată responsabilitate și caută mereu o modalitate de a se justifica.

6. El încearcă să-ți spună ce să faci

El se consideră cel mai inteligent și are dreptul să critice fiecare pas pe care îl faci, spunând că s-ar fi descurcat mai bine decât tine. Prin urmare, el va încerca să îți spună cum să trăiești.

7. Nu-ți permite să vorbești

Acestor bărbați nu le place când o femeie se dă cu părerea și nu le dă șansa să se exprime. El nu te va asculta niciodată și cuvintele tale nu vor avea nicio valoare.

8. Te umilește în pat 

Multe femei nu sunt împotriva agresiunii în pat, dar sunt bărbați care întrec măsura și sunt prea sălbatici. El te poate domina, dar acesta nu este doar un joc, ci este felul lui de a fi.

9. Nu-i place să fii de succes 

Bărbații misogini urăsc cel mai mult când femeile sunt de succes și ambițioase. El nu va fi niciodată fericit pentru tine și nu te va încuraja niciodată să faci mai mult.  Ei nu vor putea rezista în apropierea unei femei cu reușite.

10. El nu respectă timpul și activitățile tale

Obligațiile, programul, munca și timpul tău sunt neimportante. El crede că tu ar trebui să fii mereu gata doar pentru el și pentru ce vrea el. Vrea ca tu să te rotești doar jurul Universului său. Într-adevăr, în opinia sa, femeile sunt necesare numai pentru acest lucru.