10 locuri excelente din Japonia despre care nu ai auzit

Multe atracții ale Japoniei sunt bine cunoscute în străinătate: Tokyo TV Tower, Templul de Aur, Parcul de la locul de cădere a bombei nucleare de la Hiroshima. În Japonia, cu toate acestea, există o mulțime de locuri de clasă foarte neobișnuite în partea goală a traseelor ​​standard, dar ușor accesibile chiar și pentru un turist neexperimentat. Am adunat zece puncte, pe care le-am vizitat, și le-am sortat pe distanțe de la Tokyo.

1.Muzeul Ramen din Yokohama

Frumusețea acestui muzeu constă în faptul că în interior se reproduce viața de proiectare străzilor japoneze din mijlocul secolului XX. Semne, panouri publicitare, cabine telefonice, biciclete – totul este posibil să se examineze și fotografia de cel puțin o oră. Și apoi – cină!

2.Izvoarele termale din Kusatsu

Cel mai tare loc unde poți ajunge cu ușurință în Tokyo este Kusatsu-onsen, trei ore cu trenul sau autobuzul. Mai întâi îți recomand să mergi în parc, unde apa din izvoarele fierbinți ajunge la suprafață. Seara, te poți bucura de o cină tradițională cu multe feluri de mâncare și te vei relaxa într-o frumoasă primăvară fierbinte.

3.Cagón Falls în Nikko

În Japonia – serile sunt spectaculoase. Ghizii recomandă să mergi la mormântul Tokugawa și biserica cu trei maimuțe. Îți va lua o oră cu autocarul. 

4.Coasta Dziugosaki de pe Peninsula Izu

Locuitorii din Tokyo fac naveta până la peninsula Izu, atunci când doresc să se relaxeze. Dziugosaki – un loc în care lava din vulcanii vechi se întâlnește cu marea și îngheață pietre uriașe negre. 

5.Orașele poștale din Valea Kiso

În epoca shogunatului, toți conducătorii feudali trebuiau să călătorească în mod regulat la Tokyo ca să se închine adevăratului domn al țării. În Japonia au apărut așa-numitele „orașe poștale” în care domnii și regele lor puteau petrece noaptea, cina și distra. În secolul al XX-lea, mai multe astfel de orașe de pe traseul Nakasendo (între Nagoya și Tokyo) au fost transformate într-un adevărat muzeu al Japoniei antice sub cerul deschis. 

6.Muzeul Ninja din Iga

Cu câteva sute de ani în urmă, ninja Iga a făcut o contribuție importantă la unificarea Japoniei, iar acum satul lor este transformat într-un imens muzeu. Poți vedea cum ninja a  trăit în acele vremuri. Actorii instruiți arată tehnici ninja, iar copiii se pot îmbracă în costume.

7.Grădina Moha din Templul Cockeder, Kyoto

Ghizii, de obicei, recomandă să mergi să vezi grădina Golden Temple și Kinkakuji. Templele japoneze și sanctuarele sunt, de obicei, interesante în principal prin grădini – cu toate aceste iazuri minunate, poduri și copaci înfloriți. Toate arată asemănătoare, dar niciodată nu se plictisesc și arată bine în orice anotimp. 

8.Kayukan Oceanarium în Osaka

În Japonia, există oceane mari și mici, dar cel mai bun este în Osaka. Există opt specii de floră și faună Poți lua personal parte la hrănirea delfinilor sau a altor animale pașnice sau poți atinge o plantă adevărată lipicioasă sau un adevărat rechin viu. 

9.Insula Naoshima din apropiere de Hiroshima

Iubitorii de artă contemporană trebuie să ajungă pe insula Naoshima din Seto. Pe de o parte, acolo vei vedea Japonia rurală tradițională. Pe de altă parte, vei vedea arta insula-the-art despre jocul de culori, forme și sunete care vin să admire mai presus de toate străini. 

10.Vulcanul din Sakurajima lângă Kagoshima

Kagoshima City – punctul cel mai sudic și înalt din Japonia. Serios, aproape în fiecare zi el scuipă un pic de fum șiface un pic de agitație la sol, cu toate că ultima erupție majoră a fost mulți ani în urmă. Pentru a vedea adevărata formă a fluxurilor de lavă este suficient să urci pe un feribot și să navighezi la poalele Sakurajima. În muzeul local există senzori seismici reali, dacă tu însuți nu poți stabili dacă pământul se agită destul de tare sau nu. Autobuzul turistic pentru un penny te va duce mai aproape de orificiile vulcanului și vei vedea cele mai frumoase locuri.